Ciorba de perisoare Thermomix Romania....bimby

Ciorba de perisoare
Ingrediente:
80 g morcov
60g ţelină rădăcină
60g pătrunjel rădăcină
50g ceapă
50g ardei gras
50g roşii
200g carne de porc tocată
50g orez
1ou
100g smântână
2 gălbenuşuri
1250 g apă
sare, piper după gust
10g ulei
1 linguriţă frunze de leuştean proaspăt
10g oţet
Mod de preparare:
1.Curăţaţi legumele şi tăiaţi-le bucăţi.
2. Puneţi în bol legumele astfel tăiate şi mărunţiţi
5 sec. /viteza 6.
3. Adăugaţi uleiul şi înăbuşiţi 5 min. /100°C /sens invers /viteza lingura.
4. Turnaţi în bol apa, adăugaţi condimentele, sarea şi fierbeţi 10 min. /Varoma / sens invers /viteza lingura.
5. Puneţi carnea, orezul, oul, sarea şi piperul într-un castron şi amestecaţi-le pentru a obţine o compoziţie omogenă.
6. Formaţi perişoare din compoziţia obţinută şi dispuneţi-le în coşul de înăbuşire. Introduceţi coşul în bol şi fierbeţi 15 min. /Varoma /sens invers /viteza lingura.
7. La terminarea fierberii, scoateţi coşul de înăbuşire din bol.
8. Amestecaţi într-un castronel gălbenuşurile cu smântâna şi turnaţi amestecul prin orificiul capacului. Amestecaţi 10 sec. /sens invers /viteza 3.
9. Turnaţi ciorba într-o supieră, adăugaţi perişoarele şi serviţi cu ardei iute şi leuştean proaspăt tocat.

Comentários